Press

Koha.net

16 Nëntor 2014 – 09:07 Loja me ngjyrën dhe formën veçon secilën pikturë të tij. Në banesën ku jeton, ka ndarë një dhomë enkas për

Read More »
Press

Info Kosova

“Re(Ve)el – Ëndrra dhe Realiteti”, është ekspozita e cila do i bashkoj dy artistet e mëdhenjtë në botën e artit, piktorin Ramë Beqiri dhe fotografen portugeze Mel Dos Santos në Gjenevë të Zvicrës.

Këtë e ka bërë të ditur vetë piktori Ramë Beqiri përmes llogarisë së tij në Facebook, shkruan InfoKosova.

Sipas Ramës, bashkpunimi me fotografen e njohur Mel Dos Santos ka ardh pas ekspozitës se fundit që ka pasur në Milano.

Read More »
Press

Kultplus

Artisti shqiptar Ramë Beqiri së bashku me Mél Dos Santos me një ekspozitë të përbashkët në galerinë ‘Hermance’

Dy artistë do të bëhen një në qytetin e Gjenevëz në Zvicërr, për të hapur një ekspozitë të vetme, ku takohen arti i fotografisë Mél Dos Santos dhe i pikturave të Ramë Beqirit, shkruan KultPlus.

Read More »
Press

Gazeta Plisi

Permbledhje nga projektet, Mbas nje kohe te gjate ne projekteve ne projekte te ndryshme ne ne fushen e artit ky vit ishte shume i frytshem e me projekte te shumta per artistin Rame Beqiri.Ne kete vit mora pjes ne nje simpoziu te piktures ne paris te organizuar nga zervas art i mbeshteur nga Unesco me temen ne kujtim te Nelson Mandela.

Read More »
Press

Shekulli

Ramë Beqiri, një artist shqiptar në Gjenevë, mes aktrimit dhe pikturës Të duash artin, është botë më vete. Arti, në të vërtetë, ështe pasqyrë e

Read More »